En les visites teatralitzades es donen a conèixer els monuments i els espais arqueològics amb un format narratiu diferent de les visites guiades convencionals.

A la Tarragona romana, la visita transcorre per altres punts de l’àrea monumental. L’itinerari ve determinat per una seqüència d’episodis dramatitzats, de manera que els espais urbans o arquitectònics esdevenen petits escenaris de la vida quotidiana dels seus antics habitants.

És una manera dinàmica i amena de conèixer el patrimoni arqueològic i al mateix temps aprendre sobre aspectes importants del seu context històric: la societat, les activitats econòmiques, l’administració, les creences, la ideologia, l’entreteniment, etc.

La realitat d’aquests àmbits és representada en directe de la mà d’uns personatges que viuen en primera persona la quotidianitat pràctica d’aquests coneixements més enllà de la teoria…

Aquestes visites s’adapten als diferents tipus de visitants (estudiants, famílies, grups d’adults) i proposen un itinerari diferent pels monuments i espais antics de la ciutat de Tàrraco. Hi podreu conèixer en directe unes històries que ens traslladen a fa quasi dos mil anys. Uns personatges peculiars que hi van viure us mostraran el seu dia a dia en unes situacions singulars.